PDA

View Full Version : Yahoo Chat



Raidon_no_Yasuo
4th January 2005, 08:37 PM
Well since now I have Windows Xp I finally can have the newest version of Yahoo!. My problem is that I couldn't get onto to Yahoo! chat on my old computer ( which had Windows 98). One of my Christmas presents was a computer. I got the newest version of Yahoo and the chat will still not work it says that it took too long to enter the chat, and then the window where the chat is suppose to be disappears. I have Java and everything but it still has the same message. Can anyone help me?

Thanks in advance.

~~Raidon_no_Yasuo~~

TheOne
4th January 2005, 09:22 PM
I think the exact same thing happens to everybody, I'm guessing it has something to do with Yahoos servers not being able to cope.

MCeley
4th January 2005, 11:02 PM
Yahoo went through some changes to upgrade their email and messenger service but they negleted to fully upgrade the chat so you're gonna get those error messages quite ofter. For me I just keep trying and eventually get in.