PDA

View Full Version : Clicker.... for Macs!



kandrew
13th July 2010, 04:00 PM
Gimme now. I want a mac-compatible clicker, and I want it nao. And, as I am a VERY important person, I deserve it... nao. mkthxbai.

Vrasp
13th July 2010, 06:40 PM
I want the world
I want the whole world
All up in my pocket
It's my bar of chocolate
Give it to me now

MaXpaD
15th July 2010, 03:05 PM
The MAN SAID NOW!

Although It would be nice to have a Mac compatible clicker. Hate having to use parallels.
BUT does it even matter? I mean clicking is shits right now, why not just use the ingame clicker?

R1DD1CK
16th July 2010, 12:09 AM
Why not, just dont click? I got to page 2 without clicking :)

Nemisis-
17th July 2010, 05:13 PM
Rank 81 Without clicking. x.x..

andyt683
17th July 2010, 08:34 PM
Here, someone coded up a fantastic clicker, works great on Mac. It's at *

As for external ones, you'll find most of the programming types aren't Mac users. This isn't saying anything about Mac vs Windows, it's simply a numbers game. Our usage stats put consistent Mac users at a solid 2% of our user base (roughly 20 users).

EDIT: Okay, apparently I can't link the ingame recruiter4.php and GUA can bite me.

Destro
4th August 2010, 12:41 AM
recruiter3.php works a little better(for me at least). don't have to click on the blank image's for the numbers to load. >_<

Octo
4th August 2010, 04:55 AM
recruiter.php ftw.