PDA

View Full Version : Repair glitch?



Cabaedium
30th June 2009, 11:50 AM
I'm not entirely sure where to post this, hopefully here is okay. I've been noticing that whenever I try to repair the auto-slected number of points that totals less gold than my current treasury, it takes my money, but says I don't have enough money for those repairs, and doesn't make any at all. Is there any way to fix this?

Trekie4ever
30th June 2009, 11:59 AM
Get more money? Is there still damages on your weapons?

Cabaedium
30th June 2009, 12:00 PM
yea, the weapons don't get repaired. it just keeps taking my money.

Trekie4ever
30th June 2009, 12:06 PM
Are you absolutely sure? Like the strength of your weapons does not change and your money is gone?

If so, get a screen shot of it. Have damages, hit the "print screen" button on your keyboard. Open MS Paint and paste. Save it as a jpg or bmp and upload the before and after to a online photo sharing site like photobucket.com....

EDIT: I LVL"D AGAIN!! 28 w00t!!

Cabaedium
30th June 2009, 12:22 PM
i can't right now, i don't have any money left to lose. i'll get one when my tbg comes in.

Trekie4ever
30th June 2009, 12:29 PM
i can't right now, i don't have any money left to lose. i'll get one when my tbg comes in.

Do it whenever you can and just contact a game mod or something, but I highly doubt you are losing your gold cause a LOT of people would be flippin out about that.

ThOrN-
30th June 2009, 02:44 PM
Maybe you just have alot of weps to repair?

Idk try to repair all in one go. But i havnt had this problem atall. *shrugs*

xAre
30th June 2009, 02:49 PM
Just out of curiosity, what kind of repairs does it fill in? Very low?