PDA

View Full Version : Recruitment Number Picture Not Showing Up?



Zagreb
15th January 2008, 03:27 PM
Whats the problem here, it just comes up with the red X in the white box?

Darmaniac
15th January 2008, 04:01 PM
I have that same problem. can any1 help us?
or is the picture just down for no reason?
this is kinda weird.

jog1
15th January 2008, 04:02 PM
everyone has that problem. it's KoC's problem

Nightrafe
15th January 2008, 04:09 PM
http://www.giveupalready.com/showthread.php?t=62172

I'm having the same problem. Have the problem in Firefox and as wel in Internet Explorer. I've deleted my cookies, so don't think that's messed up. If you're browsing with firefox, you can click with RM on the image and "watch the image". I get a 502 Bad Gateway, so I think it's just an internal error in the servers of KoC.

Will KoC do something about it? Because of this a lot of players won't be able to click their and their alliance's recruiting links. So we lose a lot of soldiers and money.