PDA

View Full Version : Problem



iENA
13th January 2008, 04:05 AM
So I have a supreme commander but no commander and I cant name my alliance or ditch my supreme commander...

Is it me or is a common problem?

Drumnadrochit-
13th January 2008, 04:46 AM
Your commander most probably still has to activate his account, then you can eventually ditch him and start your own alliance.

iENA
13th January 2008, 05:06 AM
Nope, I have NO COMMANDER

PlayBo!
13th January 2008, 11:16 AM
Join somebody with no alliance make them your commander then ditch them, thats what I had to do :P