PDA

View Full Version : Greasemonkey



Night``
7th August 2007, 09:05 AM
ok.. hoping not to sound too stoopid .. where do i get this greasemonkey .. and is it legal?

Night``

CaveSlug
7th August 2007, 10:51 AM
http://www.shane.webwise-uk.com/gm/index.php?p=koc

Smitty
7th August 2007, 02:30 PM
Most of those should be part of the game program so those of us not using MOZILLA can also utilize them.

EMPC
7th August 2007, 03:44 PM
Most of those should be part of the game program so those of us not using MOZILLA can also utilize them.

switch, and you're all good. Firefox is a better browser anyway.

Kill3rSam
7th August 2007, 06:02 PM
not everyone has the choise to choose a browser nor is it bether in every aspect compared to IE, and opera is bether as FF :P

Smitty
7th August 2007, 06:36 PM
switch, and you're all good. Firefox is a better browser anyway.
Okay, I loaded up FF, but not all the pages will work. Only one that I can see. The one representing the plus/minus items to purchase/sell.

No others seem to work with the BETA.

EMPC
7th August 2007, 07:05 PM
Okay, I loaded up FF, but not all the pages will work. Only one that I can see. The one representing the plus/minus items to purchase/sell.

No others seem to work with the BETA.

You have to be on the page that it is designated for and the parameters have to be set. Click on tools >> Greasemonkey >> user script commands. If the user script commands it blank, you aren't a page that the scripts are used for.

Shane-
7th August 2007, 09:08 PM
You have to be on the page that it is designated for and the parameters have to be set. Click on tools >> Greasemonkey >> user script commands. If the user script commands it blank, you aren't a page that the scripts are used for.Most where scripted to work for normal age 7

Goto GM settings, And change the include pages from " http://www.kingsofchaos.com " to " http://*kingsofchaos.com " And the scripts should work for both normal & beta

Shane

P.s, Somee pages have changes from age 7, to beta, if a certin script dosnt work fine, Feeel free 2 pm me

P.s.s, Anyone not using Firefox: try it...