PDA

View Full Version : I can't change commanders



Smokin99
17th October 2004, 09:17 AM
Hello, i just started my account about a week ago, and i signed up under a commander, but i really don't like him. I am trying to change commanders, but it won't let me.
I have never changed commanders before, and i try to change it over and over again and it never works. I type it exactly like it says with capitals and puncuation, but it never works.

PLEASE HELP ME. :slant:

Orcstriker
17th October 2004, 09:22 AM
You only get 1 comander change per age
If u havent changed this age and it wont let u then i have no clue what to do.

Sangrean
17th October 2004, 09:59 AM
thats wierd

make sure that cookies are on, you might have to delete the cookie for kingsofchaos.com

Orcstriker
17th October 2004, 10:58 AM
yeah what the heck are cookies? lol

Rincewind
18th October 2004, 01:36 PM
If you joined the game then signed up under a commander afterwards, that was your commander change (from no commander to having a commander).

If you only started a week ago it might be best to delete your account and start a new one. If you decide to do that and want to use the same in-game name, change the name on your current account before you delete it. Then, when you sign up, do it on the page you get after clicking your new commander's link (where it says 'Join the War') so you join up under that commander.

Sangrean
18th October 2004, 03:04 PM
yeah what the heck are cookies? lol
They store info on your computer, like login data