PDA

View Full Version : cant view pages



buddapimp
17th October 2005, 01:13 PM
i'm having trouble with pages loading up. 99% of the time it happens in my training. everytime i enter in the number of spys/sentries i want to train, type in the numbers, and hit enter, i always go to a "this page cannot be displayed" thing...

i've cleared my cache and stuff like that... still dont work... it eventually goes through... but i have to keep doing it over and over to get it to work (ex. just now, i had to reload the page 19 times to purchase my sentries)

anyone know why this is happen'n?

Lucien
17th October 2005, 01:18 PM
I have the same problem in my Armory..

bloodpirate
17th October 2005, 01:20 PM
I have heard that it is because the server is too busy. I have the same problem

Lucien
17th October 2005, 03:37 PM
What's the limit of the server then?

buddapimp
18th October 2005, 12:50 AM
yea... i've just started having this problem in my armory too.... kinda weird :/

SilverSable
18th October 2005, 09:00 AM
It has been happening to almost everyone. The reason is that this is the beginning of a new age and everyone and his mother is playing it (:-p), so the server is "bogged down".

Give it a week or two and everything should be back to normal. ;)
BTW, there are MANY threads on this problem, please look around and read those instead of creating a new one. Thanks (*Closed*)