PDA

View Full Version : Time Zone...



Jayson
9th October 2005, 01:14 AM
What Time Zone does Kingsofchaos use...

Jezuzz
9th October 2005, 01:19 AM
|GMT -05:00 I think

Jayson
9th October 2005, 01:24 AM
Can anybody clarify this...

I would of thought they would of used GMT 00:00

el--diablo
9th October 2005, 01:40 AM
If they are using the time zone in their area, it is GMT -5:00

Deathwantsme
9th October 2005, 03:18 AM
the admins live on the United States of America's West coast. This means that their time zone is gmt -5. That doesnt mean that is the time the server is on. I think the times work for their time zone, but if they dont own the servers and run them from their house/officer the time zone could be anything.

aznsushiguy
9th October 2005, 10:14 AM
the admins live on the United States of America's West coast. This means that their time zone is gmt -5. That doesnt mean that is the time the server is on. I think the times work for their time zone, but if they dont own the servers and run them from their house/officer the time zone could be anything.

East Coast ;)
I live on the west coast and im GMT -7